Wim Jaquet Sports is ruim 50 jaar dé sportstore van midden Nederland. Met 3500m2 aan sportspecialisme in het hartje van Nederland en een grootse online sportshop vind je bij Wim Jaquet Sports een waanzinnig assortiment aan kwalitatieve sportartikelen. Van een royale wintersportcollectie tot een uitgebreid running, sportswear en beach assortiment.

Pand Wim Jaquet in Amersfoort

Daarnaast staan bij ons altijd de vier S’en centraal: sportiviteit, sportkennis, service en stijl. Ons team van sportspecialisten is in het bijzonder opgeleid in zijn/haar discipline om jou optimaal te kunnen assisteren. Daarnaast biedt ons brede assortiment ruimte voor een groot aantal kwaliteitsmerken op het gebied van sport. Onze gedreven inkopers weten ieder seizoen een stijlvolle en kwalitatieve collectie samen te stellen.

Passie
Sport zit in ons bloed. Het is onze passie jou te helpen jouw sportdromen te verwezenlijken. Door het bieden van sportkennis, service en superieure sportmerken staan wij iedere dag voor je klaar.

Ambitie
‘Wim Jaquet Sports is de nummer één sportspecialist in de regio en assisteert de klant met passie om sportdromen te verwezenlijken.’Naar de site van Wim Jaquet Sports