Individueel

Als u zich inschrijft voor de Royal Run 3.5, 7.0, 10.5 km of voor de CAS Kidsrun over 1.300m bedraagt het inschrijfgeld voor de individuele loop € 15,00 plus € 4,50 voor de toegang tot het park, totaal € 19,50 en voor de CAS Kidsrun € 8,50 incl. toegang tot het park. Met uw inschrijving heeft u dus ook op vertoon van uw startnummer toegang tot het park van Paleis Soestdijk.

Royal Run running shirt zijn zondag 6 september ook nog beschikbaar bij de infostand naast de Watertoren. De kosten voor het shirt bedragen € 18,95

Business Run

Kosten deelname Rabobank Business Run bedraagt per team van maximaal 5 personen € 265,-- incl. 9% BTW. Dat is Inclusief startnummers, gratis toegang tot het park van Paleis Soestdijk. Unieke Royal Run Runningshirts. Vorstelijke medaille en twee VIP P-kaarten per team voor parkeren bij paleis.

Na uw inschrijving ontvangt u per e-mail een persoonlijke toegangscode om toegang te krijgen tot de internetpagina waarop u deelnemers kunt invoeren en/of wijzigen. U kunt dan tevens de maten van de runningshirts opgeven: Vrouw: 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46 Man XS, S, M, L, XL en XXL.

​Paleis Soestdijk, een unieke locatie voor een bijzonder hardloopevenement

Op zondag 6 september 2020 wordt de zevende editie van de Royal Run georganiseerd. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

De route is loopt eerst naar het paleis en voor het beroemde bordes langs en vervolgens via het schitterende park het bos in, dat normaal gesloten is voor alle bezoekers, om zo weer uit te komen op de lange Watertorenlaan richting finish.

Start CAS ZorgAccountants Kidsrun 1.300 meter om 11:00 uur

Start Individueel en Rabobank Business Run: - start 3.5 km 11.30 uur - start 7.0 km 12.15 uur - start 10.5 km 13.30 uur

Start en finish zijn aan de brede Watertorenlaan, vlakbij de Oranjerie.

Ook dit jaar is er weer speciaal een runningshirt ontworpen, dit jaar in de kleur Royal Rood, met het bekende Royal Run logo. Bij uw inschrijving kunt u het Running Shirt mee bestellen voor slechts € 18,95 (winkelwaarde 39,95) in de door u gewenste maat. Een prachtige blijvende herinnering aan een uniek evenement.

De startnummers en alle extra's worden vrijdag 28 augustus verzonden.

[photo: Algemeen]
[photo: Algemeen]

Het eerste startschot

Start CAS Kids Run:

 • 1.300 meter om 11:00 uur

Start Individueel en Rabobank Business Run:

 • start 3.5 km 11.30 uur
 • start 7.0 km 12.15 uur
 • start 10.5 km 13.30 uur

[photo: Wanneer en hoe laat]

​Loop 1.300 meter, 3.5, 7 of 10.5 km door het park en de bossen van Paleis Soestdijk.

De deelnemers lopen niet alleen door het schitterende park en vlak voor het beroemde bordes langs, maar ook door het bos achter het paleis, normaal hermetisch gesloten voor alle bezoekers.

 • start CAS Kids Run 1.300 meter 11:00 uur
 • start 3.5 km 11.30 uur
 • start 7.0 km 12.15 uur
 • start 10.5 km 13.30 uur

Start en finish zijn aan de brede Watertorenlaan, vlak bij de Oranjerie.

[photo: Afstanden]

Start is bij de Watertorenlaan

Het parcours van de CAS Kids Run is 1.300 m en loopt vanaf de start bij de Watertoren langs het bordes aan de voorkant van het paleis naar het park aan de achterzijde, om de grote vijver en weer terug naar de Watertorenlaan naar de finish bij het evenementsterrein.

Het parcours van alle andere afstanden bedraagt 3.500m. (7.0 km twee ronden en 10.5 km drie ronden) en loopt ook eerst langs het bordes van het paleis om vervolgens door het park naar het Koninklijke bos te gaan dat normaal hermetisch is afgesloten voor het publiek. Je komt o.a. door het Engelse bos, de Wilhelminalaan, Sophialaan, Willemlaan, Koningslaan, Bernhardlaan, Amerikaanselaan om uiteindelijk weer terug te komen op de Watertorenhaan waar de finish is.

[photo: Parcours]

Supporters, vrienden en familie van harte welkom in het park van het Paleis.

Supporters, vrienden, familie die zelf niet meelopen betalen voor de toegang voor het park van het paleis een gereduceerd tarief.

Toegang paleistuin & park Paleis Soestdijk (alleen voor niet deelnemers):

 • volwassenen: € 4,50
 • kinderen 4 t/m 11 jaar: € 2,00
 • kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

Let op: alle extra toegangskaarten kunnen bij de inschrijving besteld worden. U krijgt alle toegangskaarten ongeveer een week voor het evenement samen met uw startnummer en eventueel besteld runningshirt thuis gestuurd. De Rabobank Business Run deelnemers ontvangen startnummer, runningshirt en eventueel extra bestelde toegangskaarten voor hun supporters via hun eigen bedrijf.

Bij aankomst op het paleis bevinden zich twee ingangen. Er is een speciale ingang (fast lane) gecreëerd om deelnemers (door het tonen van het startnummer) en bezoekers met toegangskaarten snel door te laten. Daarnaast is er de reguliere ingang van het paleis, die zich iets verderop bevindt. Hier kunt u nog ter plekke toegangskaarten kopen voor toegang tot het park en/of paleis.